Legyél Te a lottó szuperhős


2013.09.12
A lottó ötös már 2,888 milliárd forint. A hirtelen jött pénzt könnyű elherdálni hülyeségekre. Könnyen hozhatsz elhamarkodott döntéseket, pedig ekkora összeggel már tervezni kell. Segítünk, hogy ízig-vérig magyar "lottó szuperhős" lehess! Öt tipp a lottó ötöshöz.Legyél Te a lottó szuperhős

Egy lottó ötösből lehetnél a Rántotta Császár(nő)Egész Magyarországot meghívhatnád egy-egy dobozból (10 darab) készülő tojásrántottára. Már ha a tojás ára marad 28-30 forint körül és nem szökik fel a lakosság száma 10 millió fölé. Mivel a magyar nép fogyatkozó lélekszámú, így az infláció és a kereskedők trükközése a tojásárakkal sem tudna eltéríteni a tervedtől.

Vagy akár lehetnél a Gonosz Húsvéti Nyúl is...

Egy lottó ötösből lehetnél a Szemétmentesítő SzentLegyél Te Budapest Szemétmentesítő Szentje. De csak a feléé. Ha Budán laksz, akkor budai, ha Pesten laksz, akkor pesti szemétevő manóvá válhatnál. A lottó ötös nagyjából 1 millió 360 literes szeméttartálynyi szemét elszállítására volna elegendő.

Amelyik napon megteszed, az lesz a Te magasztalásodra rendelt hivatalos ünnepnap.

Egy lottó ötösből lehetnél az Útkirály(nő)Egy faluban sem lenne olyan bika, aki egy kilométernyi magán autópályát tudna építtetni rajtad kívül. Lehetőleg válassz zsákfalut, és az autópályához legközelebbi bekötőutat. Aztán építsd meg a helyén a saját autópályádat. Ez ugyan megvan 2 milliárdból, de gondolni kell a beléptető kapukra, az útszakasz felvásárlásakor csúsztatandó kenőpénzre és a marketingre is. Így a maradék 888 milliónak is megvan a helye a tervben.

Hirdesd úgy, hogy "Erre 1 perccel rövidebb, és a gumid sem kopik!". Biztosan lesz olyan balfék, aki kifizeti az 1 kilométeres szakaszra azt a potom 500 forintos felhajtási díjat. Vállalhatóan 1 év alatt megtérülhet

Egy lottó ötösből lehetnél a Sörfakasztó PrédikátorÚtkirálynak lenni amúgy genya dolog. Többen anyáznának, mint szeretnének. Persze számolhatsz a "spanok" megjelenésével, de hiányzik ez Neked?

Amennyiben nagy hajcihőre vágysz, úgy mindenképpen a Sörfakasztó Prédikátor verziót javasoljuk. Magyarországon a víznél jobban már csak a sör fogy (meg a pálinka). Mindenkit meghívhatnál egy sörre, ha pedig a felnőttkorú lakosságot nézzük, aki még sört iszik, akkor akár kettőre is. A sörfakasztás önzetlen jótett, így országszerte hívnának interjúkra és mindenhol innák a szavaidat (prédikáció), meg a sörödet. És azt gondold el, ha csak az emberek tizede visszahív egy sörre! Örök sör, ingyen élet! Mert ahol egy sör van, ott mindig van egy másik sör is...

Egy lottó ötösből lehetnél a Holdfogó vagy ÖrökHoldMint tudjuk a Hold-Föld távolság folyamatosan növekszik. Ennek egyik oka a táguló univerzum, a másik talán az UFÓkok a Holdon. Ki tudja? A Hold jelenleg átlagosan 384 millió méterre van tőlünk (fél nagytengely). Egy méternyi gémkapocs 20 darab a szabvány 5 centissel számolva. 7,68 milliárd gémkapocs elég lenne, hogy a Földhöz láncold a Holdat. Azt mondod, hogy 20 darab ára 130 forint? Hidd el, hogy Kínában legyártanák és ki is szállítanák neked fűzve ezt a mennyiséget. Így megszűnhetne a Holdtávol és Holdközel. Ráadásul nem kellene keresni a Holdat. Csak meghúznád a gémkapocs láncot és máris betáncolna az egedre. Ha a Föld másik felén akarnák látni, akkor fizessenek érte - úgy 2,888 milliárdot éjszakánként. Vagy marad a Holdfogónál az ÖrökHold.

Kapcsolódó lottó hírek


Ötöslottó tipp kombináció a 2016. évi 30. hétre 2 sorozattal
Hatoslottó tipp kombináció a 2016. évi 30. hétre 1 sorozattal
Hatoslottó tipp kombináció a 2016. évi 29. hétre 1 sorozattal
Ötöslottó tipp kombináció a 2016. évi 29. hétre 1 sorozattal
Eurojackpot lottó tipp kombináció a 2016 évi 29. hétre 21 milliárdért
Skandináv lottó játéktipp a 29-ik játékhétre
Hatoslottó tipp kombináció a 2016. évi 17. hétre
Ötöslottó tipp kombináció a 2016. évi 17. hétre 1 sorozattal
Hatoslottó tipp kombináció a 2016. évi 15. hétre
Ötöslottó tipp kombináció a 2016. évi 15. hétre 3 sorozattal

lottó, főnyeremény, szuperhős, tipp