Legyél Te is Lottómilliomos!


2014.02.15
Lottóznál nagyobb kombinációval, de a pénztárca szorításában ezt nem teheted meg? A Lottómilliomosnak erre van egy jó megoldása. Interjú Szarvas Viktorral, a Lottómilliomos.hu alapítójával.Legyél Te is Lottómilliomos!

Írtunk már a közösségi lottózás előnyeiről és hátrányairól. Íme egy működő példa arról, hogy ez a modell megvalósulhat még akár Magyarországon is. A Lottómilliomos.hu egy online közösség, amely hétről-hétre játszik meg nagyobb kombinációkat és mindenki a lehetőségeihez mérten játszik, illetve a befizetései alapján részesül a nyereményből.

Lottó Hírek: Mióta fut az oldal és mi a fő irányelv? Üzleti vállalkozásként vagy kedvtelésből vállaltátok fel a szervezést?

Lottómilliomos.hu: Szerveztünk egy kisebb kollektívát a barátainkkal, és mindenkinek annyira tetszett, hogy úgy gondoltuk megosztjuk másokkal is az élményt. Ezután elkészítettük a Lottómilliomos.hu oldalt, aminek természetesen önfenntartónak kell lennie.

Lottó Hírek: Mi volt az alapötlet a Lottómilliomos oldal indításakor? Miért pont a közösségi lottózás mellett tettétek le a voksotokat?

Lottómilliomos.hu: Ahogy az oldalunk nevében is benne van, milliomosok szerettünk volna lenni… De a viccet félretéve, a baráti társaságban szeretünk lottózni, de korábban sose merült fel, hogy esetleg közösen is játszhatnánk. Aztán a Skandináv lottó egy kiemelkedően magas, 600 millió forintos nyereménye beindította a fantáziám. Szerettem volna nagy eséllyel indulni a nyereményért és ezt a barátaimmal is megosztani. Így jött az ötlet, hogy játszunk együtt, sok szelvénnyel, sok variációval, hogy növeljük az esélyeinket.

A barátaim körében mindannyian láttuk a közös lottózás előnyeit és élveztük, hogy közösen izgulhattunk a húzásnál. Ez az alkalom elgondolkodtatott. Ha a barátaim körében ilyen gyorsan népszerűvé vált a közös játék, akkor biztos, hogy sokakat érdekelne, ha tudnának a lehetőségről. Ráadásul minél többen játszunk, annál nagyobb az esélyünk a nyereményre, úgy, hogy a költségeink nem növekszenek. Az ötlet alapján jött létre a Lottómilliomos.hu oldal, amely lehetőség ad azoknak, akik szeretnének közösségben lottózni, de nincs idejük, energiájuk megszervezni egy csapatot maguk köré.

Lottó Hírek: Hogyan tudunk csatlakozni? Mi a feltétele annak, hogy veletek játszhassunk?

Lottómilliomos.hu: A Lottómilliomos.hu egy egyszerű, ingyenes regisztrációt követően létrehozunk neked egy virtuális számlát, amelyhez csak neked van hozzáférésed. Az ide feltöltött összegből tudsz hétről hétre játszani és a nyereményedet is innen érheted el. Egyetlen korlát van: Csak 18. életévüket betöltött személyek játszhatnak.

Lottó Hírek: Hogyan születnek a megjátszott kombinációk? A közösség által ajánlott számok, vagy valamilyen algoritmus által?

Lottómilliomos.hu: Az oldalon többnyire számítógép által generált kombinációkat játszunk meg. A kiválasztott számok tekintetében három lehetőség van:

- mi mondjuk meg előre. Ebben az esetben tudunk figyelni a páros-páratlan, a kis-nagy számok arányára.
- a játékosoktól kérünk tippeket, és a legtöbbet jelölt számokat játsszuk meg.
- a számítógép véletlen generátorára bízzuk a döntést.

Lottó Hírek: Milyen ütemben növekszik az aktív, rendszeresen játszó közösség? Megállapítható valamilyen trend a lottózási hajlandóságban?

Lottómilliomos.hu: A Lottómilliomos.hu több, mint 2800 regisztrált felhasználó van, és ebből néhány százan játszanak velünk rendszeresen. A rendszeresen játszók tábora folyamatosan nő. Természetesen amikor emelkedik a fődíj akkor nagyobb nyeremény többeket megmozgat.

Lottó Hírek: Melyek voltak a legjobb és a legrosszabb pillanatok az oldal elindítása óta? Gondolunk itt a közösségi mibenlétre és a játékra egyaránt.

Lottómilliomos.hu: Többször örülhettünk nettó nyereménynek, amikor lényegesen több volt az aktuális játék nyereménye, mint a szelvények ára. Természetesen a játékkedv ciklikusan változik a nyeremények nagyságától függően, tehát amikor alacsonyak a főnyeremények akkor a játékosokat jobban kell motiválni. Nagy nyeremények esetében jelentősen nő a játékkedv.

Negatív emberek mindenütt vannak, de szerencsére nagyszerű a közösségünk, és gyorsan kiveti magából a rosszakarókat.

Lottó Hírek: Bizonyára nagy tapasztalattal rendelkeztek a lottózás terén. Mit javasolnátok egy kezdő lottózónak?

Lottómilliomos.hu: Feltétlenül kombinációban gondolkodjon. A statisztika szerint a lottónyereményeket többségében így viszik el, pedig egy-egy szelvénnyel sokkal többen játszanak. Jó lenne, ha egyedül meg tudná az ember tenni, hogy nagyobb variációkat játsszon, de ha annyi pénzünk lenne, akkor ugye miért lottóznánk. Keressen társakat és alakítsanak kollektívát. És persze csatlakozzanak közösségünkhöz.

A lottójátékban nem érdemes azt figyelni hétről hétre, hogy mennyi az egyenleg. Amíg egyszer nem robbantunk bankot, addig úgyis negatív lesz. Akkor kell ott lenni, mikor megvan a főnyeremény. Csak ki kell várni!

Lottó Hírek: Gondoltatok-e már a sorsjegyekre, amelyek kicsit magasabb nyerési eséllyel kecsegtetnek?

Lottómilliomos.hu: Sorsjegyekre nem, de a Szerencsejáték Zrt által szervezett egyéb játékokon szeretnénk előbb-utóbb elindulni. Pl.: puttó, tippmix... Sok nagyon jó ötletünk van ezzel kapcsolatban.

Lottó Hírek: Tervezitek-e nemzetközi szintre emelni a játékot? Például az EuroMillions, Powerball vagy a MegaMillions játék rendszeretekbe való bevezetésével?

Lottómilliomos.hu: Nincsenek egyelőre ilyen nagyra törővágyaink, annak örülnénk, ha a magyar közösségi lottózást meg tudnánk szilárdítani és mi lennénk azok, akik először jutnak azok eszébe, akik közösségi lottózásban szeretnének részt venni. Természetesen nem vagyunk semmi jónak az elrontói és a későbbiekben, ha igény van rá, ebbe az irányba is nyithatunk akár.

Lottó Hírek: Köszönjük az interjút!

Lottómilliomos.hu: Mi köszönjük a lehetőséget! Legyen szerencsénk! :)

Kapcsolódó lottó hírek


Nem volt Joker a 2017. évi 48. játékhéten, joker nyerőszámok
Ötöslottó nyerőszámok 2017 évi 48. hét, nem volt telitalálat
Eurojackpot lottó 2017 évi 48. heti nyerőszámok, nincs telitalálat
Skandináv lottó 2017. évi 48. heti nyerőszámok, nincs telitalálat
Hatoslottó nyerőszámok 2016. évi 30. hét, nem volt telitalálat
Nem volt Joker a 2016. évi 30. játékhéten, joker nyerőszámok
Ötöslottó nyerőszámok 30. hét, nem volt telitalálat
Ötöslottó tipp kombináció a 2016. évi 30. hétre 2 sorozattal
Hatoslottó tipp kombináció a 2016. évi 30. hétre 1 sorozattal
Eurojackpot lottó 30. heti nyerőszámok, egy telitalálat 25 milliárdért!

lottó, lottómilliomos, lottózás, közösségi lottózás, interjú