Elherdált lottó főnyeremények


2013.09.07
Mivel magyar viszonyokhoz mérten nagynak számít a 3 milliárdos főnyeremény, nem árt ha néhány intő példát megemlítünk. Azokról a nyertesekről, akik megütötték a főnyereményt, mégis rövid idő alatt elherdálták a teljes összeget.Elherdált lottó főnyeremények

Nem véletlen, hogy a nagy nyerteseknek külön felkészítést tart a legtöbb lottótársaság, illetve javasolják egy pszichológus felkeresését.

Ennek az az oka, hogy a nyertes a hirtelen jött nagy mennyiségű pénzt nem tudja helyiértéken kezelni, illetve könnyen "megbolondulnak". Könnyen tesz meggondolatlan lépéseket arra hivatkozva, hogy "ez a kicsi nem számít". A másik változat a hazugság-cunami, amikor is lottózó társukat, illetve házastársukat árulják el ezek az emberek.

Így volt ez a listánkban szereplő, mindkét oldalhoz tartozó emberekkel is. A történetek nem városi legendák, hanem valós történetek. Érdemes odafigyelni.

A sunyi lottó nyertes


Ez talán a legocsmányabb történet mind közül. Szerencsére a végére, mint valami mesében a jó nyeri a csatát.

Denise Rossi megnyerte a kaliforniai lottó főnyereményét, amely akkor 1,3 millió dollár volt. Ezután rögtön beadta a válópert, amit férje elfogadott.

Miután kiderült, hogy a váló ok a lottónyeremény, férje Thomas beperelte, mivel a váláskor az asszony nem jelentette be ezt az apró momentumot. A bíró az utolsó centig a férjnek ítélte a nyereményt.

Lottóból drog, irány vissza kukázni


Michael Carroll brit lottón nyert 9.7 millió fontot még 2002-ben. A nyereményt drogokra, alkoholra, lányokra és úgy általában a könnyű élvezetekre költötte.

Nagyjából 5 év alatt sikerült eltapsolnia a teljes lottó főnyereményt. 2007-ben visszament a kukás céghez a régi munkakörébe.

Ígéret szép szó, még a lottózásban is


Americo Lopez (és tényleg Lop Ez) az építőiparban dolgozott. Amikor megütötte az 5 millió dolláros főnyereményt, lábműtétre hivatkozva lelépett. A baj csak az volt, hogy többekkel együtt lottózva (ígéretet tett egy esetleges nyeremény elosztására) tette ezt.

Pár hónappal később lebukott az egyik ex-kollégájával való találkozáskor. Természetesen perre mentek és vesztett. Így kénytelen volt betartani szavát, és megosztani a nyereményét társaival.

Lottónyertes a hamburgeresnél


A walesi Luke Pittard 1,3 millió fontot nyert 2006-ban. Másfél év alatt sikerült eltapsolnia a lottónyereményt a Kanári-szigeteken, illetve az esküvőjére és egy kis házra. 2008-ban már a McDonalds étteremben csomagolta a hamburgereket.

Adócsalt lottónyeremény


Alex és Rhoda Toth (talán magyar származású a férfi, talán nem). A pár 1993-ban nyert 13 millió dollárt a lottón. 15 év alatt sikerült teljesen mínuszba menniük és csődöt jelentettek. Ekkor az IRS (amerikai adóhatóság) beperelte őket adócsalásért. Ugyanis Amerikában a teljes összeget kifizetik, és a nyertesnek kell utólag leadóznia. Ám ez sem történt meg vélhetően.

Alex már nem érte meg az ítéletet, Rhoda pedig 2 év letöltendő börtönbüntetést kapott.

Túl fiatal volt lottó nyertesnek


Callie Rogers még csak 16 volt, amikor megnyerte a szigetországi lottón az 1,9 millió fontos főnyereményt 2003-ban.

Callie összejött egy férfivel, akivel utazásokra és drága holmikra költötték a pénzt. Szerencsétlenségére a férfinek akinek szült is két gyereket. A pénz elfogytakor a férfi természetesen lelépett. Így a nő ottmaradt a két gyerekkel és mintegy 200 ezer font hitellel.

Jelenleg takarítóként dolgozik és neveli két gyermekét, illetve fizetgeti vissza hitelét.

Kapcsolódó lottó hírek


Nem volt Joker a 2017. évi 48. játékhéten, joker nyerőszámok
Ötöslottó nyerőszámok 2017 évi 48. hét, nem volt telitalálat
Eurojackpot lottó 2017 évi 48. heti nyerőszámok, nincs telitalálat
Skandináv lottó 2017. évi 48. heti nyerőszámok, nincs telitalálat
Hatoslottó nyerőszámok 2016. évi 30. hét, nem volt telitalálat
Nem volt Joker a 2016. évi 30. játékhéten, joker nyerőszámok
Ötöslottó nyerőszámok 30. hét, nem volt telitalálat
Ötöslottó tipp kombináció a 2016. évi 30. hétre 2 sorozattal
Hatoslottó tipp kombináció a 2016. évi 30. hétre 1 sorozattal
Eurojackpot lottó 30. heti nyerőszámok, egy telitalálat 25 milliárdért!

lottó, főnyeremény, vesztes, nyertes, döntések